Actualités
Klantenzone
Diaporama
Diaporama
Diaporama
Diaporama

Ons vervoegen

{ VOUS_ETES_ICI } :

WERKEN BIJ XIRIUS BETEKENT JE INZETTEN VOOR EEN COLLECTIEF OM JE PASSIE IN ALLE ONAFHANKELIJKHEID TE KUNNEN BEOEFENEN

COLLECTIEF

Dat is werken in teamverband in een gemoedelijke sfeer, op een werkplek waar elk lid zijn of haar plaats kan vinden en zich kan ontplooien.

PASSIE

Dat is de rechtspraktijk in al zijn aspecten waardoor elk lid van het team zich professioneel kan ontwikkelen in zijn of haar gekozen vakgebieden.

ONAFHANKELIJKHEID

Dat is een flexibele organisatie van het werk die een evenwicht tussen werk en privéleven mogelijk maakt op basis van wederzijds vertrouwen binnen het team.

Een kijkje van binnenuit

Na mijn studie kreeg ik de kans om een maand stage...    


Na mijn studie kreeg ik de kans om een maand stage te lopen bij Xirius Public. Zo kreeg ik een beeld van het soort zaken dat er werd behandeld en de sfeer onder collega's. Ik vond het leuk en overtuigde me om mijn stage te beginnen in dit ambitieus en vriendelijk kantoor.

Xirius Public maakt deel uit van een toegankelijk kantoor in elke fase van je carrière...


​​​​​​​Xirius Public maakt deel uit van een toegankelijk kantoor in elke fase van je carrière. Van mijn kant ben ik aan het einde van mijn stage bij Xirius Public gaan werken. Toegegeven, ik heb een opleiding kunnen volgen bij andere advocatenkantoren. Niettemin heeft Xirius Public mij in staat gesteld om mij verder te bekwamen en mijn praktijk in het aanbestedingsrecht te versterken. Xirius Public is inderdaad een zeer gespecialiseerd departement binnen Xirius met advocaten die gepassioneerd zijn door hun vakgebied. Teamwork vindt ook zijn plaats binnen Xirius Public, aangezien de aanwezigheid van een open ruimte advocaten dichter bij elkaar brengt en hen in staat stelt tot concrete intellectuele reflecties te komen. Aangezien ik tijdens mijn stage lid was van de balie van Doornik, had ik bovendien een "pretentieus en kunstmatig" idee van Brusselse advocatenkantoren. Xirius Public heeft me echter aangenaam overtuigd met zijn open en dynamische kant. Zo is het "pak en stropdas" geen vereiste en zijn de partners beschikbaar en open, wat het ook gemakkelijk maakt om voor jezelf op te komen en je plaats binnen het bedrijf te vinden.

Ik beschouw het als een geweldige kans om mijn carrière... 


Ik beschouw het als een geweldige kans om mijn carrière te kunnen starten in een kantoor met een zorgzaam team dat me zowel de tools als de ruimte heeft gegeven om open te bloeien en professioneel te groeien. Nu ik vennoot ben, zet ik me in om elk lid van ons team in staat te stellen een "op maat gemaakte" plek te vinden, aangepast aan hun professionele en persoonlijke wensen en ambities
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK