Actualités
Klantenzone
Diaporama
Diaporama
Diaporama
Diaporama

Vastgoedrecht

{ VOUS_ETES_ICI } :
Xirius Immo beschikt over een grote deskundigheid en ervaring op het gebied van vastgoedrecht, zowel wat de burgerlijke als de commerciële aspecten ervan betreft.
De vennoten van het departement Xirius Immo, die kunnen teren op meer dan 30 jaar ervaring, zijn door de autoriteit waaronder ze vallen, erkend als specialisten in het vastgoedrecht.

Ons team behandelt een brede waaier van dossiers in het burgerlijk vastgoedrecht, met inbegrip van onder meer huurovereenkomsten, mede-eigendom, verkoop, bouw, burengeschillen, enz.

Ook de commerciële aspecten van het vastgoedrecht worden niet verwaarloosd: franchiseovereenkomsten, makelaardij, handelshuurovereenkomsten, ... .

De aangepaste uurtarieven maken Xirius Immo toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. In dat verband zijn wij uiterst transparant in onze communicatie.

Het departement behandelt uiteraard geschillen, maar staat zijn cliënten ook graag bij in een hele reeks buitengerechtelijke situaties: opstellen van contracten, overleg, bijstand bij onderhandelingen, enz.

Wij besteden ook veel aandacht aan alternatieve geschillenbeslechting.

PUBLICATIES / RECENTE SEMINARS

L. COLLON et S. FORESTINI, L’impact de la théorie de l’imprévision sur les contrats d’entreprise à prix forfaitaire fixe, DroitBelge.net (http://www.droitbelge.be/news_detail.asp?id=1104)
 
L. COLLON, Augmentation des taux d’intérêts et vente immobilière, DroitBelge.net (http://www.droitbelge.be/news_detail.asp?id=1103)

Referenties

  • Adviseren van diverse ontwikkelaars in verband met de bouw en marketing van vastgoedprojecten en dienst na verkoop
  • Adviseren van een Brussels ziekenhuis over het beheer van zijn vastgoedportefeuille
  • Bijstand aan een belangrijke speler in de rusthuissector bij de uitrol ervan op de Belgische markt
  • Ons kantoor wordt door veel notarissen aanbevolen op het gebied van ongevallen bij de verkoop van onroerend goed
  • Verdediging van tal van verhuurders en huurders in huurgeschillen (hoofdverblijfhuur, kantoorhuur, handelshuur) in heel België
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK