Actualités
Klantenzone
Diaporama
Diaporama
Diaporama
Diaporama

Vennootschapsrecht en verenigingsrecht 

Het departement Xirius Corparate law beschikt over een ruime vakkundigheid in het verenigingsrecht (VZW, IVZW, associaties, beroepsverenigingen), stichtingen en handelsvennootschappen met inbegrip van het boekhoudrecht en het belastingrecht.
Wij staan cliënten bij vanaf de oprichting van een vennootschap of een vereniging tot de vereffening ervan bij alle gebeurtenissen die zich tijdens het bestaan van een onderneming kunnen voordoen (houden van een algemene vergadering, wijziging van de statuten, omvorming, overdracht van een tak van bedrijvigheid of van een algemeenheid, geschillen en gedwongen overname van aandelen, enz.).

Met een sterke deskundigheid, adviseren wij de cliënten zowel in de fase van advies als in gerechtelijke geschillen in alle soorten aangelegenheden en dit zowel voor verenigingen als voor maatschappijen.

Wij bieden een optimale en pragmatische oplossing voor alle problemen waarmee een rechtspersoon kan worden geconfronteerd en, dankzij de synergiën ontwikkeld binnen de associatie Xirius, zijn wij in staat om te werken met een team van specialisten die elk hun domein van expertise hebben zoals het arbeidsrecht , het fiscaal recht en het aanbestedingsrecht.

Maak kennis met onze experts

Meester Philippe T’KINT

Advocaat-Vennoot
XIRIUS CORPORATE
Zie de details Contact
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK