Actualités
Klantenzone
Diaporama
Diaporama
Diaporama
Diaporama

Strafrecht

{ VOUS_ETES_ICI } :
Xirius strafrecht is het laatste nieuwe departement van XIRIUS. Het werd in het leven geroepen als antwoord op de ontwikkeling van het strafrecht in het sociale leven en in het bijzonder in het bedrijfsleven.
Dit departement houdt zich bezig met alle aspecten van de begeleiding van natuurlijke personen, rechtspersonen en openbare instellingen in strafzaken in alle stadia van de procedure, van informatie en onderzoek tot de afwikkeling van de procedure en bijstand voor de feitenrechter.
Het doel is om bijstand te bieden die rekening houdt met zowel de noodzaak van de juridische nauwgezetheid die essentieel is in het hedendaagse strafrecht, als de menselijke aspecten die op het spel staan voor zowel verdachten als slachtoffers.

Deze bijstand steunt op de solide ervaring van verscheidene advocaten van Xirius. Voortaan zal de zaak op een meer gecoördineerde manier worden behandeld binnen het departement, dat onder leiding staat van Brieuc Maingain.

Maak kennis met onze experts

Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK