Actualités
Klantenzone

Mevr Margaux KERKHOFS

foto vanMevr Margaux  KERKHOFS

Advocaat-Vennoot

Kosten

Désormais la fixation des honoraires se fait consensuellement. Il est établi entre l'avocat et son client une convention d'honoraires.
(LOI n° 2015-990 du 6 août 2015)

Les honoraires peuvent être établis selon 3 modalités :
  • L'honoraire au temps passé
  • L'honoraire au forfait
  • L'honoraire au résultat

Opleiding

EXPERTISEDOMEINEN

  • Publiek- en bestuursrecht
  • Grondwettelijk recht
  • Gezondheids- en socialezekerheidsrecht
  • Wetgevingstechniek

PARCOURS

Margaux is lid van de Balie van Brussel sinds september 2016 en legt zich voornamelijk toe op het publiek- en administratief recht, het gezondheidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Opgeleid in zowel Belgisch recht als internationaal en Europees recht, past zij deze twee rechtsgebieden toe in haar praktijk. In het kader van haar dagelijkse praktijk staat zij overheden, parapublieke organisaties en diverse stakeholders in de gezondheidssector (ziekenhuizen, artsen, farmaceutische bedrijven, enz.) bij. Om haar cliënten bij te staan bij de realisatie van hun projecten, stelt zij juridische adviezen, processtukken, enz. op.

OPLEIDING

Bachelor in de rechten aan de Université Saint-Louis, Brussel, juni 2013 Master aan de Université Libre de Bruxelles (U.L.B.), juni 2015, specialisatie burgerlijk recht en strafrecht met onderscheiding Vrije Universiteit Brussel (VUB) juni 2016 , Master na master Internationaal en Europees Recht met grote onderscheiding Uitwisselingsprogramma aan de Universitet i Tromsø, Noorwegen (Energierecht)
 

Kasten

XIRIUS PUBLIC

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Droit de la santé

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Finances publiques

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Contact Mevr Margaux KERKHOFS

Captcha
* Velden gevolgd door een asterisk zijn verplicht.

In overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, zoals gewijzigd met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, en de Europese verordening 2016/679, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft u recht op toegang, rectificatie, verwijdering van informatie die op u betrekking heeft.
Rug
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK