Actualités
Klantenzone

Meester Sophie FORESTINI

foto vanMeester Sophie FORESTINI

Advocate

{ TEL } : +32 (0)2 663 30 60

Kosten

Désormais la fixation des honoraires se fait consensuellement. Il est établi entre l'avocat et son client une convention d'honoraires.
(LOI n° 2015-990 du 6 août 2015)

Les honoraires peuvent être établis selon 3 modalités :
  • L'honoraire au temps passé
  • L'honoraire au forfait
  • L'honoraire au résultat

Opleiding

EXPERTISEDOMEINEN

  • Vastgoedrecht
  • Burgerlijk en handelsrecht

PARCOURS

Sophie is sinds 1 januari 2018 lid van de Franse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel en vervoegde Xirius Immo in juni 2021.

Als medewerkster van Laurent Collon en Jean-Rodolphe Dirix beoefent Sophie het vastgoedrecht in al zijn burgerlijke en commerciële aspecten.

Binnen het kantoor is Sophie gespecialiseerd in vastgoedrecht en burgerlijk en handelsrecht. Zij kan u bijstaan met uw geschillen in het bouwrecht, mede-eigendomsrecht of huurrecht in hun contractuele en procedurele aspecten.

Zij besteedt bijzondere aandacht aan het vinden van pragmatische oplossingen voor haar cliënten, die zij met empathie en nauwgezetheid bijstaat, zowel bij het onderhandelen en sluiten van contracten als bij het geven van advies of het voeren van gerechtelijke procedures.

Sophie is bovendien auteur van rechtsleerbijdragen over verschillende onderwerpen van het vastgoedrecht.

Sophie is werkzaam in het Frans en het Engels.

OPLEIDING

Sophie behaalde haar masterdiploma in de rechten, met afstudeerrichting economisch en sociaal recht (cum laude - 2016) evenals een internationaal certificaat in het privaatrecht (LLM – International Business Law - 2017) aan de Université Libre de Bruxelles.
 

Kantoor

XIRIUS IMMO

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Contact Meester Sophie FORESTINI

Captcha
* Velden gevolgd door een asterisk zijn verplicht.

In overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, zoals gewijzigd met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, en de Europese verordening 2016/679, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft u recht op toegang, rectificatie, verwijdering van informatie die op u betrekking heeft.
Rug
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK