Actualités
Klantenzone

Meester Mathilde GODEFROID

foto vanMeester Mathilde  GODEFROID

Advocate

{ TEL } : +32 (0)2 663 30 60

Kosten

Désormais la fixation des honoraires se fait consensuellement. Il est établi entre l'avocat et son client une convention d'honoraires.
(LOI n° 2015-990 du 6 août 2015)

Les honoraires peuvent être établis selon 3 modalités :
  • L'honoraire au temps passé
  • L'honoraire au forfait
  • L'honoraire au résultat

Opleiding

EXPERTISEDOMEINEN

  • Vastgoedrecht
  • Handelsrecht
  • Huurrecht
  • Bouwrecht
  • Burgerlijke en handelsprocedures
  • Analyse en opstelling van contracten

PARCOURS

Als medewerkster van Laurent Collon en Jean-Rodolphe Dirix beoefent Mathilde voornamelijk het vastgoedrecht in al zijn burgerlijke en commerciële aspecten.

Hoewel haar specialiteit binnen het kantoor het vastgoedrecht is, wijdt zij ook een deel van haar activiteit aan het handelsrecht en de invordering van schulden.

Voor haar toetreding tot de balie werkte Mathilde als juriste en dossierbeheerder in verschillende complexe domeinen bij notariskantoren. 

Mathilde vervoegde Xirius Immo in december 2021 en is sinds maart 2022 ingeschreven op de lijst van stagiairs van de Franstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel.

Hoewel zij voornamelijk zaken behandelt in het Frans, haar moedertaal, is ze ook bereid om haar cliënteel bij te staan in het Nederlands en in het Engels.
 

FORMATION

Mathilde behaalde een masterdiploma in de rechten aan de Université Catholique de Louvain, met afstudeerrichting burgerlijk en strafrecht (U.C.L., 2015), evenals een master-na-masterdiploma in het notariaat (U.C.L., 2016) en een interdisciplinair certificaat inzake het kinderrecht (C.I.D.E U.C.L., 2021).
 

Kantoor

XIRIUS IMMO

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Contact Meester Mathilde GODEFROID

Captcha
* Velden gevolgd door een asterisk zijn verplicht.

In overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, zoals gewijzigd met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, en de Europese verordening 2016/679, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft u recht op toegang, rectificatie, verwijdering van informatie die op u betrekking heeft.
Rug
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK