Actualités
Klantenzone

Meester Lieze DE VEEN

foto vanMeester Lieze  DE VEEN

Advocaat-Vennoot

{ TEL } : +32 (0)2 663 30 60

Kosten

Désormais la fixation des honoraires se fait consensuellement. Il est établi entre l'avocat et son client une convention d'honoraires.
(LOI n° 2015-990 du 6 août 2015)

Les honoraires peuvent être établis selon 3 modalités :
  • L'honoraire au temps passé
  • L'honoraire au forfait
  • L'honoraire au résultat

Opleiding

EXPERTISEDOMEINEN

  • Vastgoedrecht
  • Handelsrecht

PARCOURS

Lieze beoefent het vastgoedrecht in al zijn burgerlijke en commerciële aspecten, alsook het handelsrecht in de ruimste zin.

Als specialiste van het vastgoedrecht beschikt zij over een ruime ervaring en kennis met betrekking tot de verkoop van onroerende goederen, huurovereenkomsten (zowel handelshuur, huurovereenkomst voor burelen en huurovereenkomst tot voornaamste verblijfplaats), met betrekking tot het recht van vastgoedmakelaars (met in begrip van hun aansprakelijkheid) en met betrekking tot het bouwrecht.

Daarnaast beschikt zij eveneens over een grondige kennis van de handelspraktijken en de bescherming van de consument.

Lieze kan eveneens doeltreffend optreden voor de invordering van schuldvorderingen (onbetaalde facturen), in België en in het buitenland.

Ze adviseert en vertegenwoordigt cliënten, zowel particulieren als ondernemingen of overheden, bij het opstellen en reviseren van contracten, de adviesverlening met betrekking tot wetgeving, en het voeren van geschillen voor rechtbanken of in het kader van bemiddeling.

Lieze vervoegde Xirius Immo in januari 2015 en is sinds februari 2015 lid van de Nederlandstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel. Sinds januari 2020 is zij vennoot bij Xirius Immo.

Lieze verstrekt haar diensten in het Nederlands, Frans en Engels.

OPLEIDING

Lieze behaalde een master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven (K.U.L., 2013) en een bijkomende master (LL.M.) in de rechten aan de Université de Montréal (UdeM, 2014).

Kantoor

XIRIUS IMMO

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Contact Meester Lieze DE VEEN

Captcha
* Velden gevolgd door een asterisk zijn verplicht.

In overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, zoals gewijzigd met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, en de Europese verordening 2016/679, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft u recht op toegang, rectificatie, verwijdering van informatie die op u betrekking heeft.
Rug
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK