Actualités
Klantenzone

Meester Laurent COLLON

foto vanMeester Laurent  COLLON

Advocaat-Vennoot

{ TEL } : +32 (0)2 663 30 60

Kosten

Désormais la fixation des honoraires se fait consensuellement. Il est établi entre l'avocat et son client une convention d'honoraires.
(LOI n° 2015-990 du 6 août 2015)

Les honoraires peuvent être établis selon 3 modalités :
  • L'honoraire au temps passé
  • L'honoraire au forfait
  • L'honoraire au résultat

Opleiding

EXPERTISEDOMEINEN

  • Vastgoedrecht

PARCOURS

Laurent beoefent het vastgoedrecht in al zijn burgerlijke, commerciële en fiscale aspecten.

Laurent legt zich binnen het kantoor in het bijzonder toe op vastgoedverkoop, huurcontracten (commerciële, residentiële en kantoorhuurcontracten), makelaarsrecht en de verschillende fiscale aspecten van vastgoed.

Hij staat zijn cliënten zowel bij op het gebied van adviesverlening (waaronder het opstellen van contracten) als inzake geschillenbeslechting op het gebied van vastgoedrecht.

Laurent is ook de auteur van een boek getiteld "Droits réels immobiliers et fiscaux" (Editions Kluwer), Signaux fiscaux (2001) en een boek uitgegeven door Editions Larcier over het "Statut juridique de l'agent immobilier".

Hij is ook auteur van talrijke rechtsleerbijdragen en heeft meerdere lezingen over het burgerlijk en fiscaal vastgoedrecht op zijn teller staan.

Laurent is vennoot bij Xirius Immo sinds XX (maand/jaar) en is lid van de Franstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel sinds oktober 1993.

Laurent is werkzaam in het Frans, Nederlands en Engels.

OPLEIDING

Laurent behaalde zijn licentie in de rechten aan de Université Libre de Bruxelles (1989) en beschikt tevens over een masterdiploma in fiscaal beheer van Ecole de Commerce Solvay-U.L.B. (1992).
 

Kantoor

XIRIUS IMMO

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Contact Meester Laurent COLLON

Captcha
* Velden gevolgd door een asterisk zijn verplicht.

In overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, zoals gewijzigd met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, en de Europese verordening 2016/679, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft u recht op toegang, rectificatie, verwijdering van informatie die op u betrekking heeft.
Rug
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK