Actualités
Klantenzone

Meester Laëtitia BOUSEZ

foto vanMeester Laëtitia  BOUSEZ

Advocaat-Vennoot

{ TEL } : +32 (0)2 663 30 74

Kosten

Désormais la fixation des honoraires se fait consensuellement. Il est établi entre l'avocat et son client une convention d'honoraires.
(LOI n° 2015-990 du 6 août 2015)

Les honoraires peuvent être établis selon 3 modalités :
  • L'honoraire au temps passé
  • L'honoraire au forfait
  • L'honoraire au résultat

Opleiding

EXPERTISEDOMEINEN

  • Fiscaal recht

PARCOURS

Laëtitia beoefent het fiscaal recht bij Xirius Tax & Acquisitions.

Als vennote in het fiscaal recht is zij actief in alle domeinen van deze rechtstak, zowel wat de directe belastingen (personenbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting voor niet-inwoners, vennootschapsbelasting) als wat de indirecte belastingen (registratie- en successierechten, enz.). betreft.

Haar praktijk als fiscaal advocaat omvat zowel fiscaal advies als fiscale geschillenbeslechting (administratieve en gerechtelijke fase).

Naast haar activiteiten als advocate is Laëtitia ook redactiesecretaris van de Revue Fiscale Régionale et Locale (Larcier) en spreekt zij regelmatig op conferenties betreffende het fiscaal recht.

Zij is ook auteur van verschillende bijdragen over fiscaal recht.

Laëtitia is lid van de Franstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel sinds 2016 en is partner van Xirius Tax & Acquisitions sinds november 2021.

Laëtitia is werkzaam in het Frans.

OPLEIDING

Laëtitia beschikt over een masterdiploma in de rechten van de Université Libre de Bruxelles (U.L.B.) en een bijkomende master in fiscaal recht van dezelfde universiteit.

Kantoor

XIRIUS TAX

LABEL_TYPE : Kantoor
Afdeling : 00 - Autre
Zie de details Contact

Artikelen

<< < 1 2 > >>

Contact Meester Laëtitia BOUSEZ

Captcha
* Velden gevolgd door een asterisk zijn verplicht.

In overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, zoals gewijzigd met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, en de Europese verordening 2016/679, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft u recht op toegang, rectificatie, verwijdering van informatie die op u betrekking heeft.
Rug
Niet-ondersteunde browser

De Internet Explorer-browser die u momenteel gebruikt, kan deze website niet correct weergeven.

Wij raden u aan een recentere, veilige browser te downloaden en te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, of Safari (voor Mac) bijvoorbeeld.
OK